Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Καρναβάλι Αγίου Δημητρίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος το καρναβάλι του χωριού μας. Το καρναβάλι οργανώθηκε με μεράκι και φαντασία από όλους τους συλλόγους του χωριού. Φέτος, πρωτοστάτησε ο γάμος - όπως πάντα, η πολιτική με τα πολιτικά σκάνδαλα στο προσκήνιο αλλά και η εκλογή του νέου Πάπα των Καθολικών. Τα μικρότερα παιδιά του χωριού συμμετείχαν δυναμικά, χορεύοντας το παραδοσιακό γαϊτανάκι. 



Η παρέλαση των αρμάτων διέσχισε όλα τα σοκάκια του χωριού, έκανε μια στάση στην πλατεία και κατέληξε στο πολιτιστικό πάρκο του χωριού, όπου όλοι όσοι το επιθυμούσαν, διασκέδασαν και γλέντησαν μέχρι το βράδυ! Ο σύλλογος προσέφερε νηστίσιμα εδέσματα και μουσική. 


Ελπίζουμε πως αυτή η σπουδαία παράδοση του καρναβαλιού και ότι κάθε Καθαρά Δευτέρα το χωριό μας θα πλημμυρίζει από χαρά, χαμογελαστά πρόσωπα και όμορφες στιγμές!

Για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες, επισκεφτείτε τη σελίδα του χωριού στο facebook, πατώντας εδώ https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.10151558586226323&type=1 ή εδώ: https://www.facebook.com/groups/45446881322/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου